Új jelszó kérése
Kategóriák
Érdeklődjön mailben!

Üzletünk

Látogasson el üzletünkbe.

Bp.1114 Nádorliget u7/c

Bejárat a Sopron út felől.

Nyitvatartás:

H-P 12-19h

Sz 10-13

[email protected]

+36 1 707 99 23

Facebook
Hírlevél
Termékajánló

Hűségpont Program

Modellzóna hűségpont program.

Pontszerzés:

Minden lezárt vásárlás után regisztrált vásárlóinknak hűségpontokat írunk jóvá. Egy vásárlás akkor lezárt, ha az árú értékét a vásárló kiegyenlítette (utánvét esetén Ön a csomagot átvette és annak értékét kiegyenlítette). 100 Forintonként 1 pontot írunk Önnek jóvá. 20.000.- Forintos vásárlás esetén például 200 hűségpont kerül jóváírásra. Pontjait Ön korlátlan ideig gyűjtheti, illetve válthatja be nálunk.


Pontegyenleg ellenörzése:

Amennyiben Ön regisztrált vásálónk jelentkezzen be és a „Megrendeléseim“ menüpontban a „Kedvezmények“ fül alatt bármikor leellenőrizheti pontegyenlegét.


Pontok beváltása:

1. Webshopunkban
Online vásárlás esetén a pénztárnál lehet a hűségpontokat beváltani. A pontok azonnal levonásra kerülnek a fizetendő összegből. A Modellzóna hűségpont programjában Ön akár az árú egész értékét vagy a szállítási költséget is kiegyenlítheti hűségpontjaival.

2. Üzetünkben
Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk és személyesen vásárol üzetünkben, úgy fizetéskor kérjük jelezze pontjainak jóváírásának igényét! Mi rendszerünkben jóváírjuk az Önnek járó pontokat.

Pontszerzés feltételei:

Ön regisztrált vásárlónk
a vásárlás lezárt, és Ön az árút kifizette

Hűségpont programunk előnyei:

minden vásárlásért járnak a pontok, akciós termékekre is!
hűségpontjai nálunk nem évülnek el!
hűségpontjait nálunk 100%-ban levásárolhatja!

Megjegyzés:

A Modellzóna hűségpontokat kézpénzben nem lehet kifizettetni!
A Modellzóna hűségpont program 2017. május 9-én lép érvénybe.
A Modellzóna fenntartja hűségpont programjának változtatási jogát. A változtatásokat weboldalunkon hozzuk nyilvánosságra. A Modellzóna semmiféle felelösséget nem válall a a szolgáltatás igénybevételéből eredő a Felhasználónál keletkezet anyagi vagy erkölcsi kárért!

Webáruház készítés