Rólunk

Kattints a képre, hogy megtudd, hol találsz meg minket.

Cégünk 2003 óta működik. Kezdetben Budapesten a Hajós utcában vártuk az RC modellezőket valamint a Slot Car rajongóit. 2009-re azonban kinőttük Hajós utcai boltunkat. Azóta a Budapest XI. kerület Nádorliget utca 7c alatt várjuk mindazokat, akiknek a modellezés és/vagy makettezés a hobbyja. 200 négyzetméteren berendezett üzletünkben Tamiya, Italeri, Dragon, Zvezda, Asuka, Ebbro, Carson, Axial, Robitronic, MST készítők termékeit tartjuk. Boltunkban nem csak szaktanácsadást kaphatsz, hanem megpróbálunk mottónkhoz hűen modelledbe életet lehelni; Csepelen fenntartott pályánkon egész nyáron, fix szezon költségen használhatod pályánkat akár barátaiddal vagy versenytársaiddal. Tehát ne feledd:

MODELLZONA - ahol a modelled életre kel!  

Ha könnyedén ránk akarsz találni, és "navi"-val jössz, akkor a következő címet add be:

Budapest, XI. ker. Sopron út 19. számot amivel szemben boltunkat egy társasház földszintjén találod.

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 12:00 - 18:00
Kedd: 12:00 - 18:00
Szerda: 12:00 - 18:00
Csütörtök: 12:00 - 18:00
Péntek: 12:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva

 

.

Csepeli modellpályánk házirendje

A pályát kizáróan a klubtagok használhatják rendeltelésének megfelelő célra, azaz RC modellezésre. A pálya szezonálisan működik; májustól októberig (a pontos időtartam időjárás függő). A szezon alatt a pálya reggel 7 és este 9 óra között használható.

Amennyiben a klubtag vasárnap a szomszéd egyházközösség által rendezett istentisztelet alatt kívánja használni a pályát, úgy betartja a csendszabályt és nem zavarja a mise lebonyolítását.

A klubtag a neki egy szezonra rendelkezésre állított kulccsal mehet be a pálya területére. A klubtag a tagságát igazoló kártyájával bármikor igazolni tudja, hogy jogosan tartózkodik ott. A tagság és a vele járó kulcs át nem ruházható!

Amennyiben személygépkocsival érkezett, a járművet kizárólagosan az pálya parkolójában parkolhatja le, azaz tilos a pálya mentén illetve a füvön parkolni.

A dohányzás nem megendedett sem az emelvényen, sem pedig annak 3 méteres körzetében. A csikkeket a klubtag dohányzás esetén köteles saját maga által hozott hamutányérba dobni amit aztán a pálya használat végén el is visz.

A klubtag köteles ügyelni a rendre és tisztaságra. A pályát elhagyva a klubtag gondoskodik a szemete haladéktalan elszállításáról (beleértve a cigaretta csikkeket is). 

A klubtag tudomásul veszi, hogy a pálya nem rendelkezik külön mosdó-, illetve illemhellyel és amennyiben ezeket fel kívánja keresni, úgy azt a közelben rendelkezésre álló illemhelyeken teszi (McDonalds, nyilvános WC...).

A klubtag tudomásul veszi, hogy a szezon alatt a pályát néhány hétvégére a szomszédos egyházközösség is használja. Ilyenkor a versenyzés és edzés a pályán nem engedélyezett. A pontos időpontokat a szezon alatt tudjuk közölni.

A pályán való tartózkodás alatt a klubtag köteles gondoskodni baleset- valamint felelősségbiztosításáról. A klub nem vállal semmilyen nemű felelősséget egy esetleges balesetkor keletkezett anyagi illetve erkölcsi károkért. A pálya területén elhelyezett vagyontárgyakért e klubtag maga felel. 

A klubtag tudomásul veszi, hogy amennyiben szándékosan megszegi a házirend valamely pontját, úgy az magával vonhatja a tagság azonnali megszüntetését (a kulcs és tagsági kártya bevonását). Ezen esetben a klubtag elesik tagsági díjjának részlegarányos visszatérítésének jogától.

A pálya nyomvanalát csak Elek Miklós, Schmidt András valamint az általuk megbízott személyek változtathatják meg.

 

 

 

Modellzóna hűségpont program

Pontszerzés:

Minden lezárt vásárlás után regisztrált vásárlóinknak hűségpontokat írunk jóvá. Egy vásárlás akkor lezárt, ha az árú értékét a vásárló kiegyenlítette (utánvét esetén Ön a csomagot átvette és annak értékét kiegyenlítette). 100 Forintonként 1 pontot írunk Önnek jóvá. 20.000.- Forintos vásárlás esetén például 200 hűségpont kerül jóváírásra. Pontjait Ön korlátlan ideig gyűjtheti, illetve válthatja be nálunk.

Pontegyenleg ellenörzése:

Amennyiben Ön regisztrált vásálónk jelentkezzen be és a „Megrendeléseim“ menüpontban a „Kedvezmények“ fül alatt bármikor leellenőrizheti pontegyenlegét.

Pontok beváltása:

1. Webshopunkban
Online vásárlás esetén a pénztárnál lehet a hűségpontokat beváltani. A pontok azonnal levonásra kerülnek a fizetendő összegből. A Modellzóna hűségpont programjában Ön akár az árú egész értékét vagy a szállítási költséget is kiegyenlítheti hűségpontjaival.

2. Üzetünkben
Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk és személyesen vásárol üzetünkben, úgy fizetéskor kérjük jelezze pontjainak jóváírásának igényét! Mi rendszerünkben jóváírjuk az Önnek járó pontokat.

Pontszerzés feltételei:

Ön regisztrált vásárlónk
a vásárlás lezárt, és Ön az árút kifizette

Hűségpont programunk előnyei:

minden vásárlásért járnak a pontok, akciós termékekre is!
hűségpontjai nálunk nem évülnek el!
hűségpontjait nálunk 100%-ban levásárolhatja!

Megjegyzés:

A Modellzóna hűségpontokat kézpénzben nem lehet kifizettetni!
A Modellzóna hűségpont program 2017. május 9-én lép érvénybe.
A Modellzóna fenntartja hűségpont programjának változtatási jogát. A változtatásokat weboldalunkon hozzuk nyilvánosságra. A Modellzóna semmiféle felelösséget nem válall a a szolgáltatás igénybevételéből eredő a Felhasználónál keletkezet anyagi vagy erkölcsi kárért!