Új jelszó kérése

Rólunk

Kattints a képre, hogy megtudd, hol találsz meg minket.

Cégünk 2003 óta működik. Kezdetben Budapesten a Hajós utcában vártuk az RC modellezőket valamint a Slot Car rajongóit. 2009-re azonban kinőttük Hajós utcai boltunkat. Azóta a Budapest XI. kerület Nádorliget utca 7c alatt várjuk mindazokat, akiknek a modellezés és/vagy makettezés a hobbyja. 200 négyzetméteren berendezett üzletünkben Tamiya, Italeri, Dragon, Zvezda, Asuka, Ebbro, Carson, Axial, Robitronic, MST készítők termékeit tartjuk. Boltunkban nem csak szaktanácsadást kaphatsz, hanem megpróbálunk mottónkhoz hűen modelledbe életet lehelni; Csepelen fenntartott pályánkon egész nyáron, fix szezon költségen használhatod pályánkat akár barátaiddal vagy versenytársaiddal. Tehát ne feledd:

MODELLZONA - ahol a modelled életre kel!  

Ha könnyedén ránk akarsz találni, és "navi"-val jössz, akkor a következő címet add be:

Budapest, XI. ker. Sopron út 19. azaz a BHG Jégpálya címét. Boltunkat a jégpályával szemben egy társasház földszintjén találod.

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 12:00 - 19:00
Kedd: 12:00 - 19:00
Szerda: 12:00 - 19:00
Csütörtök: 12:00 - 19:00
Péntek: 12:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva

 

.

kattints a képre hogy megtudd hol van a pálya!

 

Itt TE vagy a pilóta!

Május elejétől szeptember végéig (illetve ahogy azt a mindenkori időjárási viszonyok megengedik)  megnyitjuk csepeli pályánkat ahol rendszeresen megmérettheted tudásod, ügyességed.

A pályahasználati díj egy szezonra 20.000.- Ft ami magában foglalja annak korlátlan használatát (a szabályzatok alapján). Ezen kívül itt kerülnek megrendezésre a "TAMIYA Eurocup" selejtezői is. Bővebb információt itt, hírlevelünkben és Facebook oldalunkon www.facebook.com/tamiya.kupa olvashatsz. Polírozd fel RC kincsedet, hogy legjobb formádban indulhass a 2018-es nyári évadnak!

 

 

Makettezz velünk! A Modellzona akciója minden általános iskolás makettezőnek 

Itt a vakáció! Megkaptad a bizidet és szívesen maketteznél a szünidőben? Gyere be boltunkba és hozd el a bizidet. Az 5 legjobb jegyedet most makettre válthatod üzletünkben. 

És így működik az akciónk:

5-ös = 300 Forint

4-es = 200 Forint

3-as = 100 Forint

Tehát a Modellzona maximum 1500 Forint értékben járul hozzá makettedhez, feltéve, ha raktáron lévő maketted mellé még legalább egy terméket (pl. egy festéket, vagy ecsetet, vagy ragasztót, vagy makettet stb.) veszel. Minden diák csak egyszer, valamint csak az idei, azaz 2018-as bizijét válthatja nálunk be ajándékra. Magasabb iskolai bizonytványokat már nem veszünk figyelembe!

Akciónk célja, hogy egyrészt megjutalmazzuk a jó tanulmányi eredményeket és megismertessük, valamint megszerettessük a gyerekekkel a makettezést.

A Modellzona "Makettezz velünk!" akciójának tervezett időtartama 2018. szeptember 2. A Modellzona fenntartja az akció feltételeinek valamint futamidejének módosítási jogát. A változtatásokat weboldalunkon hozzuk majd nyilvánosságra. A Modellzona semmiféle felelősséget nem vállal a szolgáltatás igénybevételéből eredő, a Felhasználónál keletkezett anyagi vagy erkölcsi kárért!

Jó vakációzást és makettezést kíván neked a MODELLZONA csapata!

Modellzóna hűségpont program.

Pontszerzés:

Minden lezárt vásárlás után regisztrált vásárlóinknak hűségpontokat írunk jóvá. Egy vásárlás akkor lezárt, ha az árú értékét a vásárló kiegyenlítette (utánvét esetén Ön a csomagot átvette és annak értékét kiegyenlítette). 100 Forintonként 1 pontot írunk Önnek jóvá. 20.000.- Forintos vásárlás esetén például 200 hűségpont kerül jóváírásra. Pontjait Ön korlátlan ideig gyűjtheti, illetve válthatja be nálunk.


Pontegyenleg ellenörzése:

Amennyiben Ön regisztrált vásálónk jelentkezzen be és a „Megrendeléseim“ menüpontban a „Kedvezmények“ fül alatt bármikor leellenőrizheti pontegyenlegét.


Pontok beváltása:

1. Webshopunkban
Online vásárlás esetén a pénztárnál lehet a hűségpontokat beváltani. A pontok azonnal levonásra kerülnek a fizetendő összegből. A Modellzóna hűségpont programjában Ön akár az árú egész értékét vagy a szállítási költséget is kiegyenlítheti hűségpontjaival.

2. Üzetünkben
Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk és személyesen vásárol üzetünkben, úgy fizetéskor kérjük jelezze pontjainak jóváírásának igényét! Mi rendszerünkben jóváírjuk az Önnek járó pontokat.

Pontszerzés feltételei:

Ön regisztrált vásárlónk
a vásárlás lezárt, és Ön az árút kifizette

Hűségpont programunk előnyei:

minden vásárlásért járnak a pontok, akciós termékekre is!
hűségpontjai nálunk nem évülnek el!
hűségpontjait nálunk 100%-ban levásárolhatja!

Megjegyzés:

A Modellzóna hűségpontokat kézpénzben nem lehet kifizettetni!
A Modellzóna hűségpont program 2017. május 9-én lép érvénybe.
A Modellzóna fenntartja hűségpont programjának változtatási jogát. A változtatásokat weboldalunkon hozzuk nyilvánosságra. A Modellzóna semmiféle felelösséget nem válall a a szolgáltatás igénybevételéből eredő a Felhasználónál keletkezet anyagi vagy erkölcsi kárért!

Webáruház készítés