Új jelszó kérése

Rólunk

Kattints a képre, hogy megtudd, hol találsz meg minket.

Cégünk 2003 óta működik. Kezdetben Budapesten a Hajós utcában vártuk az RC modellezőket valamint a Slot Car rajongóit. 2009-re azonban kinőttük Hajós utcai boltunkat. Azóta a Budapest XI. kerület Nádorliget utca 7c alatt várjuk mindazokat, akiknek a modellezés és/vagy makettezés a hobbyja. 200 négyzetméteren berendezett üzletünkben Tamiya, Italeri, Dragon, Zvezda, Asuka, Ebbro, Carson, Axial, Robitronic, MST készítők termékeit tartjuk. Boltunkban nem csak szaktanácsadást kaphatsz, hanem megpróbálunk mottónkhoz hűen modelledbe életet lehelni; Csepelen fenntartott pályánkon egész nyáron, fix szezon költségen használhatod pályánkat akár barátaiddal vagy versenytársaiddal. Tehát ne feledd:

MODELLZONA - ahol a modelled életre kel!  

Ha könnyedén ránk akarsz találni, és "navi"-val jössz, akkor a következő címet add be:

Budapest, XI. ker. Sopron út 19. azaz a BHG Jégpálya címét. Boltunkat a jégpályával szemben egy társasház földszintjén találod.

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 12:00 - 19:00
Kedd: 12:00 - 19:00
Szerda: 12:00 - 19:00
Csütörtök: 12:00 - 19:00
Péntek: 12:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva

 

.

Modellzóna hűségpont program.

Pontszerzés:

Minden lezárt vásárlás után regisztrált vásárlóinknak hűségpontokat írunk jóvá. Egy vásárlás akkor lezárt, ha az árú értékét a vásárló kiegyenlítette (utánvét esetén Ön a csomagot átvette és annak értékét kiegyenlítette). 100 Forintonként 1 pontot írunk Önnek jóvá. 20.000.- Forintos vásárlás esetén például 200 hűségpont kerül jóváírásra. Pontjait Ön korlátlan ideig gyűjtheti, illetve válthatja be nálunk.


Pontegyenleg ellenörzése:

Amennyiben Ön regisztrált vásálónk jelentkezzen be és a „Megrendeléseim“ menüpontban a „Kedvezmények“ fül alatt bármikor leellenőrizheti pontegyenlegét.


Pontok beváltása:

1. Webshopunkban
Online vásárlás esetén a pénztárnál lehet a hűségpontokat beváltani. A pontok azonnal levonásra kerülnek a fizetendő összegből. A Modellzóna hűségpont programjában Ön akár az árú egész értékét vagy a szállítási költséget is kiegyenlítheti hűségpontjaival.

2. Üzetünkben
Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk és személyesen vásárol üzetünkben, úgy fizetéskor kérjük jelezze pontjainak jóváírásának igényét! Mi rendszerünkben jóváírjuk az Önnek járó pontokat.

Pontszerzés feltételei:

Ön regisztrált vásárlónk
a vásárlás lezárt, és Ön az árút kifizette

Hűségpont programunk előnyei:

minden vásárlásért járnak a pontok, akciós termékekre is!
hűségpontjai nálunk nem évülnek el!
hűségpontjait nálunk 100%-ban levásárolhatja!

Megjegyzés:

A Modellzóna hűségpontokat kézpénzben nem lehet kifizettetni!
A Modellzóna hűségpont program 2017. május 9-én lép érvénybe.
A Modellzóna fenntartja hűségpont programjának változtatási jogát. A változtatásokat weboldalunkon hozzuk nyilvánosságra. A Modellzóna semmiféle felelösséget nem válall a a szolgáltatás igénybevételéből eredő a Felhasználónál keletkezet anyagi vagy erkölcsi kárért!

Webáruház készítés